Prostect pret dacă organismul dumneavoastră are tendința la constipație

Cofeina stimulează mișcările intestinului. În același timp, un efect diuretic, prin urmare, prea mult negru nu este bun de băut.Fiecare, se prostect pret ridică în dimineața după ce a băut băuturi calde poate ajuta. Pe bază de plante efectuată cu sau fara cofeina ceai, bea o ceașcă de apă caldă cu o cantitate mică de prostect suc de lamaie (natural laxativ) sau aroma de miere, de asemenea, este excelent pentru stimularea funcției intestinale.

 

Prostect pret cum să se descurce cu ele

prostect pret

Soft efect laxativ cu gyermekláncfűtea, de asemenea, puteți contribui la funcția intestinului regulate. Jos l o lingurita de radacini uscate la o cana de apa clocotita. De trei ori pe zi carne.Fructe uscate, Prune este una dintre cele mai vechi remediu împotriva constipației. Bogate in fibre (1 ochi de aproximativ 1 gram conține) și acizi organici contribuie la defecare.  Dacă nu ne place de prune, am munch, de asemenea, rostdús și conținutul tartric, prin efectul laxativ stafide. Rezultatele testelor arată că un mic pachet de stafide de prostect zi cu zi consumul scade până la jumătate din produse alimentare, necesare pentru digestie de timp.Un stil de viață activ

Pentru a muta în mod regulat: cel puțin o dată pe zi pentru a face o scurtă plimbare. Dimineață o plimbare în special, să promoveze în mod eficient de nutrienți pentru a accelera trecerea bélrendszeren.O soluție alternativă biologic active în opinia specialiștilor, stimulează digestia, dacă degetul mare presiune pe antebraț, suprafața exterioară a încheieturii mai mult de 4 inch, punctele biologic active (triplu încălzitor-6). Facem acest lucru în fiecare zi, timp de 2 minute. Atenție! Această metodă sarcinii nu ar trebui să folosească!

Nu puterea de a defeca. Acest lucru se prostect datorează faptului prostect pret că la formarea de hemoroizi sau in cazuri mai grave, fisuri anal, poate duce la, care nu numai dureros, dar poate chiar mai agrava constipatia. În plus, tensiunea de surmenaj inimii: reduce ritmul cardiac și crește tensiunea arterială, iar în unele cazuri brusc de un atac de cord poate provoca.

Util: constipație e incomod, dar o schimbare de dieta si remediu pentru a ajuta, de obicei, ușor de rezolvat. Uneori, cu toate acestea, unele dintre cele mai grave boli de Colon și cancer de colon, obstrucție intestinală) procesare de semnal. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră în cazul în care 2 săptămâni sau mai mult se intinde, dacă aveți febră, dureri abdominale și pierderea de masă corporală este însoțită, în cazul în scaun cu sange sau constipație, сменяющиеся diaree. Dacă ați început recent un fel de noi medicamente care pot fi responsabile pentru propria lor constipație, discutați cu medicul dumneavoastră. Antihistaminice, diuretice, antihipertensive, unele tranchilizante, codeina și morfina-analgezic, în kaiciumos suplimente, unele antidepresive și antiacide ce conțin calciu sau aluminiu care conțin preparate prostect de fier pot provoca constipație.

 

Prostect pret se poate face împotriva constipație?

prostect pret

Sigur că sfaturi pentru constipatie persistente împotriva, De la constipație cel mai simplu mod de a lua un laxativ. Și mai mult de o soluție de încredere, pentru a oferi produse naturale. Ce este constipatia? Constipație cei mai mulți oameni, de obicei, pentru a rezolva mici și solide fecale, asociate cu probleme ale sistemului digestiv. Și termeni medicali constipație, care este un pic mai greu. Dacă oricare dintre următoarele simptome două sau trei, care au prostect pret experimentat în ultimul timp – de cel puțin 12 săptămâni-acest lucru aveți constipație.

Mișcările intestinului-o mare parte a eforturilor necesare pentru a atinge succesul.Intestinului-de cele mai multe solide de materii fecale pentru tine.
Mișcările intestinului sunt o mare parte din nu senzație de plin de succes. Deoarece nu prostect există încă o mulțime de muncă.De o săptămână, de trei ori mai rar au spontană de scaun.Mișcările intestinului sunt o mare parte din mâna sau degetul, că eu ar trebui să vă ajute atunci când descărcarea.
Laxativ, fără scaune lichide.

Dacă ceva întrebi despre ceea ce este cel mai simplu mod de a elimina constipație, sunt sigură că ea este în catharsis. Corect, un laxativ pentru a rezolva toate problemele intestinului. Dar nu este bine să ia laxative. Mai bine, dacă sunteți sceptici au rămas, și în primul rând, desigur, puteți încerca pentru a rezolva problema. După un timp, pentru că laxative slăbiciune a peretelui intestinului pierderile de minerale, și chiar adăuga propriile lor.

Mâncați cât mai multe fructe și legume prostect pret crude. În plus, aportul de fibre de cea mai bună consumul de tarate de grau si stim de asigurare. Acest aditiv este abia de fibre pe care le conține, prin urmare, bélrendszeren fără modificări, care oferă un scaun un volum mai mare și fecale mai repede de trecere și de evacuare.  Decembrie cu 2-3 lingura de iaurt, főzelékbe amestec, dar se poate folosi aluatul, chifle, pentru a face. Gras, picant, o mulțime de carne-preparate, care conțin ignorate, pentru că în astfel de cazuri este acela de compoziție, care a fost în recesiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *