Pericol de constipație și de tratament

Acesta este cel mai important, constipație, frecvență, cu respect pentru fiecare variabilă. Motivul pentru aceasta este faptul că frecvența normală a tranzitului intestinal în ziua de pînă la trei și trei pe săptămână, între lovituri. Care este pentru Tine cel mai bun, nu a putut. În general, aceasta este, probabil constipație, dacă cu o săptămână mai mică decât de trei ori cu fecale, scaun solid și uscat. În unele cazuri de constipatie ca urmare a umflat vă puteți simți suplimentare și dureri abdominale. Din fericire, unele foarte simple schimbări în stilul de viață, inclusiv exercitii fizice, consumul ridicat de fibre și o cantitate abundentă de lichid, constipație pot fi eliminate sau atenuate.

 

Ce este constipatia ?


Constipatia este, de obicei, cauze, în procesul de digestie în material de materiale, în intestin spasme musculare transmise în intestinul gros. În colon conținutul intestinului și apă iontartalma mare parte absorbit, deoarece acestea sunt importante pentru funcționarea organizației. Dacă este prea multă apă absorbit înapoi sau conținutul intestinal se misca prea lent, atunci se poate produce constipație. Mișcarea intestinului încetinește motiv, consumul insuficient de lichide. Saraca in fibre. Dacă nu acordă suficientă atenție activitatea intestinului.

Vârsta. Stil de viata sedentar. Sarcina. Bolii. Constipatia poate fi, chiar dacă defecare, funcțiilor musculare nu sunt de acord. Acest medencefeneki problema erectila este numit, și prezența foarte strecurat in timpul tranzitului intestinal. Scaun, să treacă printr-vastagbélen, dar te-ai blocat în rect, pentru că mișcarea intestinului, necesare pentru funcția musculară în mod corespunzător de coordonate.

Multe medicamente, inclusiv boala Parkinson, hipertensiune arterială și depresie tratament de angajați, și, de asemenea, la constipație pot duce. În plus, unele analgezice pot avea un astfel de efect. În plus față de soluție de apă de scaun-poziția normală de utilizare, în timp, poate duce la constipație. Rar, constipație mai grave încălcări pot fi un simptom și poate indica de Colon și a cancerului de rect, diferite hormonale sau boli autoimune. Uneori, copilul se dezvoltă constipație, pentru că ei uită de toaleta. Copilul cu constipatie, se poate dezvolta toaletă szoktatáskor, dacă nu vă place să se bucure de toaletă. Când aveți nevoie pentru a merge la medic?

O dată pe săptămână sau de două ori-aceasta este doar o mișcare intestinului dieta și stilul de viață sedentar schimba. Intensă, dureri de stomac. Apare sânge în scaun. Alternanța de constipație și diaree. Végbéltáji durere. Subțire, asemănătoare cu un creion, un scaun gol. Nejustificată de reducere a masei corporale nu a fost găsit. Mai predispuse la dezvoltarea de astfel de constipație, de vârstă, de stilul de viață sedentar, cu coarde de pat, adeziva, cu un conținut scăzut de fibre consumate, de asemenea, dacă nu Sunteți suficient pentru a bea. Riscul poate agrava unele consumului de droguri, inclusiv sedativ, hipnotice folosesc și chimioterapie. Dacă Sunteți gravidă, din timp în timp, constipația poate apărea din cauza schimbărilor hormonale. În etapele ulterioare ale sarcinii, uterul intestinului accent, de asemenea, la constipație pot duce.

ca animale de sposbami de a trata constipatia

Cabinetul medicului în diagnosticul de constipație, de obicei, este istoricul bolii și examenul fizic, ca urmare a acțiunii. Medicul mai întâi am vrut să vă asigurați că nu are ocluzia sau stenoza intestinului subțire sau gros domeniu, pentru a vedea dacă există un dezechilibru hormonal (de exemplu, de nivelul de funcționare a glandei tiroide), sau în cazul în care există o patologie ionháztartás (de exemplu, un nivel crescut de calciu în sânge). Medicul dumneavoastră va lua în considerare factorii de medicamente, cu excepția rolul acestor apariția de constipație. Următoarele proceduri de diagnosticare pot fi justificate. Exemple de diete si sfaturi pentru o viata mai sanatoasa dieta, dar nu știți cum se face?

Pe pagina dieta consiliul va ajuta. Studiu de cala. În unele cazuri, medicul poate cere să facă un studiu de fecale fecale pentru prezența ascunsă de sânge este exclus. Бариевая clisma. În cadrul controlului intestinului suprafața interioară a mediului de contrast substanțele de bar și de a se retrage, x-ray de cercetare prin rect, colon, iar uneori și a intestinului subtire, parte, acest lucru devine evident. Sigmoidoscopia. În timpul procedurii, medicul luminat tub flexibil cu ajutorul review intestinului Sigma si zona anala.

Colonoscopie. Această procedură de diagnosticare permite întregului colon cu ajutorul unui flex, aparat de fotografiat este echipat cu un tub, pentru a vă ajuta să vedeți. manometry. În timpul procedurii, medicul subțire tub flexibil anusului și în direct și în muntele plută este un mic balon umflat. Acest lucru permite pe un scaun, pentru a muta mușchilor de bază consecventă efectuarea unui studiu. Acest test este o disfuncție pelvin banuiesc cererea. Sindromul intestinului leneș. dacă utilizați frecvent medicamente, cal, este sindromul intestinului leneș poate apărea, adică colon pur și simplu scaun balsam ajuta poate funcționa în mod normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *